Asendia uses cookies to be able to provide you with the best possible service. If you continue to surf on the page, you consent to the use of cookies.

I consent.

Tilleggstjenester

For å dekke alle dine behov og krav kan vi tilby en rekke verdiskapende tjenester for å sikre mest mulig effektiv frakt til utlandet.

Trykk

Trykk

Vi tilbyr trykkeløsninger for en rekke ulike postforsendelser og publikasjoner. Avhengig av behov, kan vi tilby offset eller digitaltrykk og hjelpe deg med integrerte produksjons- og leveringstjenester.

Lagerhold og komplette løsninger

Lagerhold og komplette løsninger

Vi tilbyr en rekke tjenester spesielt rettet mot lagerhold og komplette løsninger med tanke på forbrukervarer, trykket materiell og handelsvarer.

Klargjøring

Klargjøring

Vi tilbyr alle tjenester relatert til utsendelse som pakking, adressering og porto der pakkene sorteres etter land og klargjøres til forsendelse.

Henting og Tansport

Henting og Tansport

Vi tilbyr samle- og hentetjenester der vi henter på trykkeriet samt en rekke transportløsninger.

Toll og MVA

Toll og MVA

Vi kan gi deg råd om toll og MVA-relaterte forhold samt tilbyr ulike løsninger for tollbehandling.

Flerkanalrespons og returhåndtering

Flerkanalrespons og returhåndtering

Vi tilbyr respons- og oppfølgingstjenester for å styrke forholdet til kunden din. I tillegg tilbyr vi ulike returløsninger for varer.

Datahåndtering

Datahåndtering

Vi tilbyr en stor rekke dataløsninger inklusiv innhenting, utvelging og oppdatering av adresser i henhold til lokale standarder. Løsningene våre kan brukes i markedskampanjer, kundeforholdsoptimalisering og andre forretningsaktiviteter.

Kundehåndtering

Kundehåndtering

Vi tilbyr omfattende abonnementshåndteringstjenester og profesjonell kundeservice på ulike nivåer, alt fra førstenivåstøtte til komplett kundehåndtering.

Kundeakkvisisjon

Kundeakkvisisjon

I forbindelse med akkvisisjon og pleie av kunde tilbyr vi skreddersydde markedsføringskonsepter for forleggere som omfatter planlegging, utarbeiding, koordinering og implementering av ønskede aktiviteter.

Kontakt
+47 46 44 46 23