Asendia uses cookies to be able to provide you with the best possible service. If you continue to surf on the page, you consent to the use of cookies.

I consent.

Goods


International Direct Mail ServicesVi hjelper deg med å finne den beste løsningen for grenseoverskridende levering

Velg det leveringsalternativet for varer som best møter dine behov. Uavhengig av sektor tilbyr vi pålitelige og fleksible postløsninger – både for brev og pakker – ved å benytte vår omfattende ekspertise som spesialiserer seg på fjernsalg og e-handel.  

Grenseoverskridende levering har aldri vært enklere.

  • Enkel bruk: Vårt e-handelssystem klargjør og sporer fra en enkelt kilde og forholder seg til en kontrakt og ett grensesnitt til en rekke lokale leveringspartnere som spesialiserer seg på B2C-løsninger
  • Fleksibilitet: Leveringsalternativer basert på dine behov og verdien på varene dine.
  • Bred dekning: Løsninger for de fleste markeder der salg og e-handel foregår.

Fra påliteligsporing og leveringsalternativer til forsikring og returalternativer: vi ser det som vår oppgave å gjøre livet ditt enklere hver dag.

Sender du varer som ikke krever sporing? Kontakt oss for mer informasjon.

Hvis du er ute etter en kostnadseffektiv løsning for å sende varer opptil 2 kg som ikke krever sporing, da er Standard Goods pakkeløsningen for deg.

Sender du varer inntil 2 kg som krever grunnleggende sporingsinformasjon?

 

X

Sender du varer inntil 2 kg som og ønsker leveringsinformasjon som bekreftelse? Ønsker du i tillegg å tilby kundene dine flere leveringsalternativer?

Sender du verdifulle gjenstander som krever høy forsikringspremie? Har du behov for komplett sporingsinformasjon eller alternative leveringssteder?

X
Kontakt
+47 46 44 46 23