Asendia uses cookies to be able to provide you with the best possible service. If you continue to surf on the page, you consent to the use of cookies.

I consent.

Asendia mål er å bli verdensledende innenfor internasjonal postvirksomhet. For å nå dette målet er vi på jakt etter nye ansatte med stor motivasjon, fleksiblilet og sansen for å tenke nytt. Føler du deg kallet?

Asendia som arbeidsgiver

Hele vår kjernevirksomhet dreier seg om innovative postløsninger som vi skreddersyr etter kundenes behov. Dette gjelder både utvikling av nye tilbud og produkter, og for kunderådgivning og distribusjon.

Ved å ansette folk som kommer fra mange forskjellige arbeidsområder, med ulike typer arbeidserfaring, personlige målsettinger og ferdigheter, vil vi alltid finne svaret, uansett hvor krevende oppgaven er!

Kunne du tenke deg å gå i nye retninger, vokse i stillingen og utvikle din kompetanse? Send oss en jobbsøknad! Vi er en ung og dynamisk bedrift og vi kommer til å påvirke og endre mye i fremtiden, som vårt slagord sier: Verden er din adresse.

 

Current career opportunities

Location

Mitarbeiter/in im Customer Service (100%) Troisdorf (DE)
Mitarbeiter/in für Vertriebsinnendienst Ludwigsburg (DE)
Sales Coordinator Troisdorf oder Ludwigsburg (DE)
Mitarbeiter/in für Vertriebsinnendienst Troisdorf oder Ludwigsburg (DE)

Back to Top