Asendia uses cookies to be able to provide you with the best possible service. If you continue to surf on the page, you consent to the use of cookies.

I consent.

Asendia står for internasjonale posttjenester og logistikkløsninger med høy kvalitet høyt nivå. Vi skaper kvalitet og bærekraftig verdier for kundene. Vi ønsker at kundene våre i alle sammenhenger skal få en positiv opplevelse av samarbeidet med Asendia. Vi håper våre innovative løsninger skal tilfredsstille våre kunders forventninger.

Om Asendia

Asendia er et samarbeid mellom to likeverdige partnere, La Poste og Swiss Post. Asendia ble opprettet for å kunne tilby våre kunder enda bedre leveranseløsninger og globale logistikktjenester. Samarbeidet står for vekst og fremhever vårt engasjement om å bli den beste. Vår ambisjon er å skape bærekraftig verdi, ikke bare for våre kunder og eiere, men også for våre ansatte.

 Vår visjon er å bli en av verdens fremste tjenesteleverandør for internasjonal postvirksomheten innenfor B2C-løsninger (bedrift-til-forbruker). Asendias misjon er å utnytte vår kompetanse rundt rask og pålitelig levering innenfor den internasjonale fjernshandelsesbransjen. 


Asendias ledelse har mange års erfaring innenfor den internasjonale postbransjen. Ledelsen har utfyllende bransjekunnskaper. Styret består av personer med praktisk, og ledelseserfaring fra La Poste og Swiss Post. 


Her finner du Asendias siste pressemeldinger, intervjuer, bakgrunnsinformasjon, foto og mediekontakter: med ett klikk ser du alle nyheter og kontakter. 


Under ledige stillinger finner du informasjon om aktuelle ledige stillinger i Asendia, både lokalt og globalt. Er Asendias målsettinger i tråd med utfordringene du leter etter? Har du lyst til å bruke dine kunnskaper og ditt engasjement til å hjelpe oss med å gjennomføre misjonen vår? Søk på stillingen i dag! 

Partners